Regisseren valt te leren

Boven de partijen staan voldoet niet meer  

Regisseren valt te leren.  Samen met mensen, andere partijen werken aan het realiseren van een gemeenschappelijke doelstelling.

Een regisseur verbindt de mensen met elkaar en is de sturende kracht die op een bijzondere manier leiding geeft. Allereerst zorgt de regisseur ervoor dat elke deelnemer (actor) actief wordt en vanuit eigen kracht en kwaliteit meewerkt aan het bereiken van een goed resultaat. Elke medewerker vindt een plek binnen het nieuwe geheel.

Vanuit organisaties en ook vanuit de lokale politiek kwam de vraag om eens met hen de vloer op te gaan om meer te leren over regisseren en wanneer regie werkt en wanneer niet. In samenspraak met de Vereniging Ned. Gemeenten maakten we een toer langs diverse gemeenten om met een goed programma aan de slag te gaan.

Creative Facts onderscheidt een verschil in aanpak (in het nemen of hebben van de regie) de gevoelsmatige,de technische en de rationale aanpak. Creative Facts komt met een beeldverhaal en casus uw kant op. Samen met de opdrachtgever bekijken we de al ontwikkelde casus en passen deze desgewenst aan. Ook is het mogelijk om een geheel nieuwe casus te ontwikkelen die toegepast kan worden op de bedrijfsvisie, thematiek.

Lokaal bestuur, Rijkswaterstaat, Rabo Bank, Wooncorporaties, Onderwijsconferentie, Congres voor preventiemedewerkers, Ministerie van OCW gingen u voor.

Top